keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Täysin rakastettu!

Suomen laiskin bloggaaja täällä (taas) hei! Hyvin alkanut yritys postata rästipostauksia loppui lyhyeen alkuvuodesta, ja postattavaa on nyt entistä enemmän.

Tänään ajattelin esitellä tämän leiskan jonka olen tehnyt alkuvuodesta/alkukeväästä. En siis oikein itsekään muista, mutta tällainen siitä tuli.


Tämän leiskan pohjana on paperi, joka oli melko tukeva, ja jonka kuviosta en juuri välittänyt. Liimailin alle reilusti tageja, ihan vaatteista ym irtileikattuja kaupan hintalappuja. Päällystin koko paperin gessolla, jonka kuivumisen jälkeen värjäsin sitä distress stain väreillä. Lisäksi leimasin, käytin maskeja, teippiä ja muutamia koristeita. Maskin läpi käytin tähän leiskaan distress ink-mustetyynyjä sekä musteenlevitintä.

Tämä leiska on nuorimmaisen "vuosialbumiin" ensimmäinen valmistunut sivu. Ihana valokuva, joka on poikkeuksellisesti minun mieheni ottama.


Kesänautintoja!

3 kommenttia:

 1. Ihana!!!
  Ovelasti käytetty tageja, näyttää hyvälle.
  (muuten, ko tapahtuma jo SOLD OUT)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva leiska, olet onnistuneesti käyttänyt vähän kaikkea matskua taidolla - ei ole yhtään sekava, vaan hillitty kokonaisuus - mutta tietysti tuo pikkuprinsessa ja hänen ihana ilmeensä kruunaa koko kauneuden -----

  ps. hyvin olen sitten saanut kutsua meille tehtyä - missä tämä aika menee ja laiskakin olen........

  Leppoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen sivu! Ja juniorilla on myös veikeä ilme. :)

  VastaaPoista