maanantai 5. elokuuta 2013

Skräppihetkiin

Pitkästä aikaa mukaan Skräppihetket haasteeseen "kankainen".Tämä on 30x30 kokoinen canvastaulu, jonka tein perjantaina. Pohjan lisäksi kangasta on taustalla vasemmassa reunassa näkyvät canvas suikaleet (nappien alla). Pikkasen kiire tämän kanssa tuli, kun eilen jo luovutin sen uudelle omistajalleen tuppantuliais/syntymäpäiväjuhlilla.

Värikkään kuvan takia halusin rauhalliset värit taustalle. Vasta taulun ollessa jo tekeillä tajusin, että sepian värinen tai mustavalkoinen kuva olisi ollut hyvä vaihtoehto ja olisi jättänyt enemmän vaihtoehtoja taulun värimaailmaan, mutta ehkä ensi kerralla... Nämä taustan värit kuitenkin sopivat hyvin uuden kodin väreihin.

Klikkaamallahan saat kuvat hieman isommiksi. Alimmaisessa kuvassa vielä paremmin nuo stanssatut lehdet. Ne on stanssattu ihan kopiopaperista (jossa oli jotakin tekstiä) käytettäväksi maskina (kuvat tässä postauksessa). Maskina olon jälkeen niistä tuli aika kauniit ja tässä ne tuovat hieman väriä muuten hillittyyn taustaan.Ja nyt kaikki taas kesästä nauttimaan! Vielä on kesää jäljellä...

6 kommenttia:

 1. Oikein kaunis taulu ja taustassa on ihanan herkkiä yksityiskohtia :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. todella kivannäköinen, rauhallinen fiilis tuli kun katsoi :)

  VastaaPoista
 3. IHANA! Varsinkin värimaailma, välillä ihanan tyylikästä ja herkkää <3

  VastaaPoista
 4. Taustassa on samalla sekä ihanaa rouheutta että herkkyyttä. Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista