tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta kaikille vierailemaan eksyneille! Paras uuden vuoden lupaus kai olisi päivittää blogia useammin, mutta vannomatta paras. Ajatuksissa päivitykset kuitenkin ovat tulossa : )     


Joulun alla kiireet olivat kovat, ilmeisesti valmistelut olivat ihan liian viimetipassa. Ikinä ennen ei joulukuun kolmastoista ole tullut niin nopeasti! Osa joulukorteista jäi lähettämättä, koska en niitä ikinä ehtinyt tehdä. Aika noloa... mutta korjaamaan tätä virhettä olen nyt aloittanut vuoden 2013 joulukorttien teon!

Osallistun tällä lumiukkojoulukortilla P*skarteluhaasteeseen. Näitä kortteja on nyt valmiina viisi samalla kaavalla tehtyä. Pakko olla ylpeä. Malli on nopea: valkoiselle korttipohjalle lumihiutalemaski, päälle kahta sinistä suihketta. Lumiukko vaan leimattu, väritetty ja stanssattu. Väritetty helposti puuväreillä. Hieman korttipohja käpristelee, mutta ei onneksi pahasti.


Kiitos kovasti P*skarteluhaasteelle ja Villakeijulle! Joulukuussa sain ensimmäisen ikinä P*skarteluhaasteen voittoni! Ihania erivärisiä bling blingejä posti toi, sekä nauhaa. Vihdoinkin oli minun vuoroni : )


4 kommenttia:

 1. Upea kortti!
  Kauniisti sait tämän myös kuvattua, kyllä se vähäinenkin päivänvalo auttaa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, ihana hauska kuva.

  VastaaPoista
 3. Meinasin itse pari päivää sitten aloittaa saman, nyt olis vielä joku ripaus joulumieltä, elokuussa en saa sitä kaivettua millään. Meillä onneksi tytär teki kortit kun en itse ehtinyt =) Ihana kortti!

  VastaaPoista
 4. Mainio leimakuva ja kiva kortti - ja nyt luin tämän postauksen - eli siitä siis "intosi" joulukorttien tekoon jo nyt :))

  VastaaPoista