torstai 11. heinäkuuta 2013

Gelli Plate kokeilussa

Helmikuun postauksessa mainitsin, että kuolailin uusien tarvikkeiden perään, ja mainitsin Gelli Platen. Maltillisesti harkiten tilasin sen vihdoin huhtikuussa. Viimeisten vuosien aikana ostostahti on reilusti hidastunut, joten pitkästä aikaa olin IHAN innoisssani kun paketti vihdoin saapui. Kuvasin sen jopa. Kädessä tuo gelli plate ja taustalla muita samassa paketissa tulleita tarvikkeita.


Kaiken tämän odotuksen jälkeen kesti kuukauden (!!) ennen kuin vihdoin muutama viikko sitten kokeilin tätä "ihmeellistä painolevyä". IHANA! Tuolla tekeminen on tosi helppoa! Ja nopeaa. Lopputulos on joskus arvoitus, mutta tällä voi tehdä todella erilaisia juttuja. Seuraavassa kuvassa on alla gelli plate käytön jälkeen (pesin sen myöhemmin) sekä tarvikkeita joita olin käyttänyt.


Ja mitä sillä tein? Tässä osa koristelluista papereista, joita en tosin vielä ole jatkojalostanut.... Näitä voi käyttää  kortteihin, skräppeihin tai mihin vaan... Näille voi leimata, lisätä koristeita maskien kanssa, tästä voi stanssata, eli ihan kuin mikä tahansa kuviopaperi, käyttömahdollisuudet ovat loputtomat.


Mun gelli platen koko on 8 x 10 tuumaa ja ostin sen täältä. Nyt samassa kaupassa on jo myynnissä isompikin malli, joka riittää 12x12 paperille. Tällä pienemmälläkin voi skräppipaperille tehdä, tosin ei tietysti koko paperia yhdellä kertaa.

Tykkään itse kovasti tuosta kaupasta (DickBlick) josta tilauksen tein, siellä on todella hyvä valikoima taidetarvikkeita. Aiemmin olen tilannut sieltä Prismacolor puuvärejä vuosia sitten. Lähettävät aina ennen postitusta tiedot sähköpostiin, jolloin voit vielä päättää mitä tehdään. Postituskulut ovat isot (riippuen tietysti tavarasta...) ja tullimaksut päälle, mutta tuotteet ovat meidän mittapuulla edullisia! Tässä tilauksessa tuli mukana maaleja, gelatos värejä, erilaisia maalin "raaputtajia" esim kuvassa näkyvä catalyst wedge, kaksi ZIG writer kynää sekä muutama yksittäin ostettu inktense kynä meidän juniorille kun tuntuu tietyt värit kuluvan enemmän kuin toiset.

Jos gelli plate kiinnostaa, paljon kuvia, vinkkejä sekä videoita on valmistajan blogissa täällä.

En tiedä onko gelli platea myynnissä Suomessa, mutta ainakin SannaS:n blogista huomasin hänen omistavan gelli platen myös.


4 kommenttia:

  1. Kiitti Taru VInkistä. Mä katsoin Sannan kirjoituksen jälkeen, että haluun.. etsin ulkomailta, en löytänyt kauppaa, josta saisi. Tuon pistän mieleeni, haluan tuota ja just sen ison :D

    VastaaPoista
  2. Ihania papereita olet aarteella saanut tehtyä! Olen jo unohtanut, mitä ihanuuksia tutkailin netistä ostoaikeistasi kuulemisen jälkeen. Pitänee joskus kokoontua Gelli Platen merkeissä ;)

    VastaaPoista
  3. look these up f6k43a5w77 replica ysl best replica bags online 2018 replica bags high quality i was reading this u7u94a9e90 replica bags vuitton hop over to these guys j7k75d4t23 replica louis vuitton bag replica chanel bags ebay z7q83p1h55

    VastaaPoista