perjantai 9. elokuuta 2013

Sisustusvinkki

Askartelujen kevennyksenä sisustusvinkki : )


Muistan että aikanaan jossain sisustusohjelmassa tällaista "ikkunakalvoa" esiteltiin ja ajattelin heti, että onpa kiva tuote. Asia unohtui sitten kunnes kävimme tuttavaperheen uudessa talossa alkukesästä. Siellä tällä kalvolla oli päällystetty kodinhoitohuoneen oven ikkuna, ja siihen samaiseen kohteeseen sitä kotona kaipasin.


Nyt ei ole enää tarvinut niin tarkkaan miettiä mitä on päällä, tai onko mitään kun kodinhoitohuoneessa kuljeskelee. Ja mikä parasta, luonnonvalo pääsee sisään! Aiemmin puukaihtimet olivat aina alhaalla ja tekivät huoneesta pimeän.

Kun kalvoa sitten ikkunan päällystämisestä jäi ylitse, mietin mitä tekisin loppupaloilla. Päädyin päällystämään myös pesuhuoneen mini-ikkunan sekä kirjoittamaan löylyhuoneen oveen "sauna". Löylyhuoneen ovesta tuli mielestäni tosi kiva! Hahmottelin kirjaimet vapaalla kädellä A4:selle ja leikkasin mallia ottaen ja osittain paperin kanssa päällekkäin. Kiinnitys oli helppoa, vaikka vähän jännittikin pysyykö kirjaimet kiinni hyvin. Vajaan kuukauden ovat tainneet nyt ovessa olla, ja hyvin on pysynyt, tosin saunaa ei ole sinä aikana lämmitetty, joten toivottavasti lämpö ei saa kirjaimia tippumaan. Tuo kalvohan kiinnittyy staattisesti (veden avulla), eli tarrapintaa siinä ei ole. Toisaalta kiinnittäminen ja sopivan kohdan etsiminen oli juuri tuon takia helppoa.

Tässä vielä kuva hieman kauempaa, josta näkee että toisaalta kirjaimet ovat aika huomaamattomat.


Hauska tuote, ja kuoseja on erilaisia. Ison ikkunan takia valikoima ei ollut järin suuri Jyväskylän Etolassa, mutta kapeampana oli enemmän vaihtoehtoja. Miettikää mitä kaikkia mahdollisuuksia tällä tuotteella on... ihan kuulen miten askartelijoiden aivot rupesi vilisemään ideoita : )

Niin, ja lisää tietoa tuotteesta Lineafix ja Etola

3 kommenttia:

  1. Tuollaiseen kalvoon en olekaan tainnut aiemmin törmätä. Näyttää kyllä hirveän kivalta, sekä ikkunassa että sauna-tekstissä.

    VastaaPoista