maanantai 4. marraskuuta 2013

Oi kuusipuu, oi kuusipuu...

Moikkelis koikkelis ja osallistun piiiitkästä aikaa p*skarteluhaasteeseen! Nää bingot on niin mukavia! Ja huomasin, että tällä yhdellä kortilla toteutuu jopa kaksi riviä : )

Nappi-kolmio-ruskea ja kolmio-pilkut-turkoosi

Voi tätä sateista syksyä, kuvan laatu heikko päivänvalon puuttuessa. Eikä varmaan auttanut, että pää jätti varjon alakulmaan : )

Päivin kurssin inspiroimana tein uuden vihreä/turkoosisävyisen kuviopaperin kurssilla tehdyn paperin seuraksi. Näistä sitten yhdistelin kolmioita kuuseksi. Kehykset leikkelin myös kurssilla tehdystä kuviopaperista. Uudesta kuviopaperista tein enemmän itseni näköisen leimaamalla siihen ja lisäämällä leimamustetta maskin läpi. Tykkäsin.


Kuvassa näkyvä kultakimallus on foiling paperilla tehty liimakynän päälle. Naureskeltiin äidin kanssa eilen askarrellessa kuinka nämä tarvikkeet ostettiin seitsemän vuotta sitten Lontoon lelukaupasta. Muutaman kerran niitä ollaan käytetty, mutta pääosin seisonut tyhjänpanttina. Nyt sopi tähän kyllä todella hyvin!

Ja juu, kuusi on tarkoituksella vinossa. Se tuntui sopivan juuri näin tämän tekniikan kanssa.
Piristystä juuri sinun syksyyn : )


7 kommenttia:

 1. Hauska on korttisi, tuo kuusen vinous tosiaan sopii tähän....ja ihana väripläjäys. Voi sinua onnellista, voit askarrella oman äidin kanssa :)
  Ja sorry, en ole vieläkään saanut tuotua kiitosleivonnaisia töihisi, kun hait ja myit askartelutuotteitani......
  Luupiikki tms. on iskeytynyt kantapäihin, kävely on aikamoista välillä ja seli seli muutenkin ....

  VastaaPoista
 2. Hienon näköinen tämä valmiskin tuotos!
  Hauskaahan se, että on niii...iiin monen vuodenkin takaisia tarvikkeita, mistä ottaa :D
  Pitäisi varmaan itsekin niitä jöskus käyttää!

  VastaaPoista