torstai 27. helmikuuta 2014

Meidän perhepotretti

Päätin tilata Paperillan materiaalipaketin ja osallistua haasteeseen. Samalla työllä osallistun myös Skräppihetket haasteeseen. Ajatuksissa oli tehdä materiaaleista kaksi sivua, mutta minne se aika oikein hävisi..?


Sydänkoristeen tein itse leimaamalla tekstin ja leikkaamalla sen irti sydänkuvioleikkurilla, mustetta lisäsin kun valkoinen ei näyttänyt tässä hyvältä. Leiskan taustakartonki on omasta varastosta, muuten tehty materiaalin tarvikkeilla.


Ehkä enemmänkin kerroksia ja härpäkkeitä olisi voinut laittaa, mutta tällä mennään : ) Materiaalien helmi oli ehdottomasti nämä ylisöpöt linnut.


Sivun valokuva on otettu viime vuoden elokuussa. Monta vuotta olin suunnitellut perhepotrettia, mutta aina se ajatus vaan siirtyi ja siirtyi. Olen niin iloinen että nyt se tuli otettua!!! Säännöllisin väliajoin yritän jatkaa tätä perinnettä, niin ihana kuvia on katsella! Kuvat otti Arto Tapio Jyväskylästä, linkistä pääset kuvaajan sivuille jos kiinnostaa...ja skräppääjille vinkkinä - kuvauksesta saa kaikki kuvat itselle cd:llä tai tikulla!
2 kommenttia:

  1. Hieno leiska! Katsoinkin että onkohan Harjun portaat kuvassa..? tuttu paikka jo teinivuosilta :D

    VastaaPoista