sunnuntai 5. elokuuta 2012

Aamu TV, Haaste[el]lista #3

Ihana Haaste [el] lista tapahtuma on käynnissä!!!! Kiitokset Tuttelille ja Anniskalle mukavista haasteista! Valitettavasti tapahtuman ajankohta oli minulle hieman huono, koska mies on tämän viikonlopun töissä ja perheen huoltaminen minun vastuullani. Iloinen yllätys olikin eilen kun huomasin, että haasteisiin voi osallistua 12.8. saakka! Haasteet ovat todella olleet mukavia, ja eilen vietin piiiitkän illan (päiväunien voimalla) askartelupöydän ääressä : )

Haaste #3 erilaiset tehosteaineet


Halusin kokeilla tehosteaineeseen leimaamista (kun tehosteaine on vielä märkä). Juu, teinkin sen. Lopputulos ei ollut ihan sitä mitä odotin, mutta kiva se on näinkin. Leimasin ensin tekstileimasimella kartongille, sitten levitin päälle gessoa. Leimasin sydänkukkaleimasimella, ajattelin että leima ottaisi gesson pois niin, että leimattu teksti tulisi alta näkyviin. Ei se teksti varsin näkyville tullut, mutta kivan näköistä jälkeä kuitenkin. Kuivasin tuloksen kuumailtapuhaltimella ja suihkutin päälle vielä vaalean oranssia chalkboard glimmer mistiä.


Muita tehosteaineita sivussa on valkoinen cracle maali, sitä osin värjätty vihreällä musteella. Oikean yläkulman valumissa oli hieman epäonnistunut kokeilu... ensin käytin valumiin samaista oranssia glimmer mistiä. Oli niin hailean väristä, että nappasin käteen vieressä lojuneen dried marigold distress täyttöpullon. Noooh, huono idea valuttaa sitä suoraan paperille... alla oli osittain gessoa, siihen kohtaan väri ei ikinä kuivunut. Siihen kohtaan, missä oli paperia, väri imeytyi täysin läpi. Tätä kokeilua ei siis kannata toistaa. joskaan ei se leiskaa juuri huonontanutkaan!Kukkanen ja "aurinko" on leimattu ja stanssattu Sizzixin leima+stanssisetillä. Molemmat on leimattu monivärisellä mustetyynyllä, joita innostuin tekemään muutama viikko sitten kun rupesin tällä setillä leikkimään. Valmiita monivärisiä tyynyjä minulta löytyi 3 kpl, mutta halusin kokeilla muitakin väriyhdistelmiä. Tyynyt onnistui ihan ok, mutta tykkäsin monivärisesti leimatuista kuvista niin paljon, että jatkossa kokeilen varmasti vielä erilaisia väriyhdistelmiä.

Leimatyynyt tein distress täyttöpulloilla ja Rangerin Cut-n-dry leimatyynymuovilla. Timppa näytti tämän tekniikan pari vuotta sitten joulun 12 tagin teon aikaan, tekiköhän siitä videonkin, en ole varma. Nyt leimatyynyt on minigrip pusseissa tallessa, saa nähdä kuinka pitkään pysyvät hyvinä.

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno leiska! Ihanasti erilaisia tehosteaineita ja nuo monivärisesti leimatut koristeet ovat huippuja :)

  Mukavaa kun osallistuit!

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu, kesäiset värit! Tervetuloa tapahtumaan mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis leiska! Mielenkiintoinen kokeilu gesson ja leimauksen yhdistys. Onkohan siinä parempi jos on iso leimasin? Mulla olis jotain käyttämättömiä vaahtomuovileimasimia niistä vois olla tällaiseen.
  Sulla on ihania kokeiluja aina!

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu! Gesso kuivuu varmaan liian äkkiä siihen, että lähtisi ihan kokonaan pois... Entäpä jos väliin laittaisi vesileimamustetta?

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit! Valumatkin näyttää ihan kivalta :)

  VastaaPoista
 6. ihana sivu, mukavan raikas! hienoja nuo leimasin+stanssi-koristeet, monivärileimaus tekee niistä tosi kauniita.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis! Upeasti olet käyttänyt tehosteaineita!

  VastaaPoista
 8. replica prada nylon bags replica gucci bags v5p08x2m16 replica nappy bags replica bags toronto visit site j5n38f5d33 replica bags from korea Check This Out x5h31w6j13 replica designer backpacks replica bags pakistan

  VastaaPoista
 9. see here now w4l88n1f95 louis vuitton fake replica chanel bags ebay 7a replica bags Source r7f25f7o39 replica bags chicago replica bags wholesale gucci replica t2x29y8z53 replica bags online

  VastaaPoista