perjantai 10. elokuuta 2012

Haastoin itseni : )

Haaste[el]lista sai minut haastamaan itseni.

Mulle on usein haastavinta skräppäyksessä tekstiosiot. Mitä kirjoitan, kuinka paljon ja miten saan tekstin sujuvasti osaksi leiskaa. Tässä leiskassa teksti vie suurimman osan sivusta, mutta tärkeintä tässä on se, MITÄ kirjoitin. Vaikka valokuvat ja niissä esiintyvät ihmiset herättävät paljon tunteita, olen TODELLA huono kirjoittamaan tunteista. Tässä niitä nyt on, koko leiskan verran!

This is my layout for the challenge yourself-challenge. I challenged myself to journal about how I feel. So far my layouts have had very little journaling about feelings since I find those words hard to put on paper. The title says "I love you because".Taustana on vihreä Basic Greyn kuviopaperi. Ensin lisäsin siihen telalla ohuita raitoja valkoista maalia, sitten sinisiä maaliroiskeita. Tässä vaiheessa oli tarkoitus lisätä teksti, mutta koska sen tekeminen ei tuntunut helpolta, päätin lisäillä maalia ja mustetta maskien läpi, keltaista tiiliseinää sekä oranssia ja punaista puncinellan läpi. Sain siis viimein tekstitkin tehtyä, ja helpostihan se tuli kun rohkeasti vaan aloitti.

Kiitos haasteesta!


9 kommenttia:

 1. Oi, olet todellakin haastanut itsesi! Tiedän täsmälleen kuinka hankalaa tunteista kirjoittaminen voi olla.

  VastaaPoista
 2. Todella ihana leiska! Tuo taustan tuunaus on onnistunut hyvin ja on hauskan näköinen. Ja onnea itsesi voittamisesta. Vaikka tekstiä ei näekään lukea, niin uskon että teksti on hyvin onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama vaikeus. Jornaling on kaikista hnkalinta! Mutta hienosti olet päässyt yli tästä haasteesta!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä tausta! Tunteista kirjoittaminen ja puhuminen on kyllä usein hankalaa...

  VastaaPoista
 5. Oon vähän hidas, löysin tänne vasta nyt...
  Aika hyvin olet onnistunut kun olet osannut noin monta kohtaa rakastamisesta muotoilla sanoiksi. Ei mikään ihan helppo tehtävä.

  Jostain syystä tykkään kauheasti noista ympyröistä numeroiden ympärillä. :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihana herkkä sivu!! =)

  ...se pitkulainen kukka-juttu korteissani tänään oli leimattu, ei siis maskin kanssa tehty...leima on unity stampsin... =)

  VastaaPoista
 7. ja megaihanaa reissua!!!! =)
  jään odottelemaan kuvarepostaasia...

  VastaaPoista
 8. Minulta taas onnistuu tunteiden ilmaisu rakkailleni - poikakin aivan kiemurtelee (17 vee, ei ihme), kun sanon rakkautta - olenkin vähän vähentänyt sitä tunnustusosiota, halata kuitenkin aina voi. Mies kyllä ottaa (ja antaa ja sanoo itsekin) vastaan tunnustuksiani - ja on oppinut siinä itsekin sanomaan pikku hellittelysanoja - vuosien tuloksena :)

  Aivan ihana on tämä leiska, kauniin värinen ja se rakkaus, aiheena niin suloinen.....ahhhh....

  VastaaPoista