keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tyhjä paperi

"Tyhjä taulu" kuului varsinaisesti tuo skräppihetket haasteen haaste. Meidän 9 vee Touhukas osallistuu haasteeseen tällä työllä, joka siis on tehty valkoiselle tyhjälle skräppipaperille (12X12).


Väreistä keltainen on musteenlevittimen avulla laitettu DI tyynystä. Sininen ja pinkki on suoraan distress stain pulloilla väritetty. Vihreissä kohdissa sinistä on laitettu keltaisen päälle. Yhtä maskia apuna käytetty, kaksi paperipalaa liimattu, muuten kaikki suoraan taustakartongilla.Tuo musta palkki sivun keskellä peittää vaan neidin nimen, oli niin isoilla kirjaimilla tehty että ei normaalit blurraukset peittänyt : ) Aiheena on neidin omat 9 vee synttärit ja minusta on IHANAA kun hän pitkästä aikaa innostui skräppäämään!!! Innokkeena taisi toimia pikkusiskot, jotka molemmat tekivät myös sivut omiin skräppikirjoihinsa, mutta taisi tämä haastekin antaa kivan potkun työn edistymiselle.

7 kommenttia:

 1. Hieno! Rohkeasti on värejä käytetty!

  Oothan kuullut 13.4 tapaamisesta vaikka et naamakirjassa olekaan?

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno leiska, ja saa sanoa touhukkaalle eteenpäin, että ehdottomasti kannattaa jatkaa skräppäilyjä, näyttää nimittäin tosi hienolle ja värikkäälle! :)

  VastaaPoista
 3. Rouhea, värikäs ja kaunis leiska, hieno!
  Ja eikö ole ihanaa, kun kaikki lapset tekee tällaisia....meillä se ainokainen (poika) ei ole koskaan mitään askarteluja harrastanut...
  Iloa elämääsi!

  VastaaPoista
 4. Ja niin, miten saat valokuvattua noin nätisti, ettei mitään ylimääräistä näy, vain itse työ.....mulla kun jää vaikka mitä näkyviin - tosin kameran ohjekirja on jossain......

  VastaaPoista