maanantai 25. helmikuuta 2013

Synttärikausi alkaa nyt!

Meillä on kaikkien lasten synttärit osuneet neljän kuukauden sisälle, ja nyt se aika vuodesta on taas käsillä. Kutsut pienimmän neitokaisen 4-vuotissynttäreille on nyt viety kavereille.


Nämä kortit on tehty P*skarteluhaasteen bingorivillä naru-nappi-pinkki. Naru tuossa kukkanapissa, ja pinkkiä korteissa on kuviopaperin suikaleet, napit sekä pieniä yksityiskohtia papereissa. Superhelpot kortit on koristeltu kuviopaperista leikatuilla kukkasilla. Kutsu-teksti ääriviivatarralla. Kohta neljävuotiasta ei korttien teko kiinnostanut, vaikka olisi minun puolesta saanut kortit itsekin tehdä...

Yritin P*skarteluhaasteen säännöistä lukea, mutta en heti löytänyt tietoa saako kahdella työllä osallistua. Laitan tämän toisenkin kortin tähän samaan postaukseen, kun en oikeastaan tiedä miten pitäisi toimia. Synttärikortti pojalle on tehty bingorivillä haaraniitti-nappi-kuvioleikkuri.


Tämä korttien teko ei edelleenkään erityisesti innosta, joten simppeli on tämäkin kortti. Kirjaimet on valmiit tarrat, lisänä onkin vain vähän mustetta, stanssattuja kuvioita, tarratimantteja sekä nappi roseten keskellä, haaraniitit i:n pisteinä ja kuvioleikatut ympyrät haaraniittien alla.

Näillä mennään. Oikein mukavaa hiihtolomaa kaikille sitä viettäville!!!

5 kommenttia:

  1. Sekä kutsukortit että onnittelukortti ovat todella kauniit. Tarvitseeko kortissa nyt sitten niin kauheasti olla niitä kommervenkkejä?

    VastaaPoista
  2. Pidän kovasti noista keltaisista korteista, mutta mulla nyt onkin tällainen keltainen kausi menossa ja kaiken pitää olla keltaista. :)

    VastaaPoista
  3. learn the facts here now o2u72u4y27 louis vuitton replica replica bags in gaffar market e5k53e6i92 Read More Here x2g55w7o17 bags replica gucci replica bags wholesale replica bags gucci why not look here o7s97y6e89 replica bags from china free shipping

    VastaaPoista