lauantai 2. helmikuuta 2013

Runsaita koristeita ja värisuihkeita

Niin paljon on blogipostauksia rästissä, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Jospa hypätään vaikka lokakuulle '12, jolloin suuntasin Belgiaan Scraptastic tapahtumaan. Tapahtumaan houkutteli lähtemään upean taitavat opettajat, jotka saapuivat paikalle lähes ympäri maapalloa.

Anna alias Finnabair piti kolme kurssia tapahtumassa, joista yhdelle osallistuin. Kurssilla tehtiin albumin kannet kerrostelemalla, runsailla koristeilla ja tekstuureilla. Lopuksi koko komeus värjättiin suihkeilla. Täytyy mainita, että tästä työstä en koskaan saanut sille oikeutta tekevää valokuvaa otettua. Mutta julkaistaan nyt nämä kuvat, jotka olen saanut otettua.

Kurssi oli mukava ja opettavainen. Kannetkin suht miellyttivät, mutta kuitenkin jäi olo, että tämä ei ole mun omaa tyyliä. Siis lähinnä tuo koristeiden runsaus ja kolmiulotteisuus tässä mittakaavassa. Suihkeet kyllä miellyttävät, ja pohjalla käytetyt kangas ja pitsi sekä muut pienet koristeet.


10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ovat, vaikkei mitään "minun värisiä" ja heti siis olisi sopiva käyttötarkoituskin näille mielessä;)

  VastaaPoista
 2. Aivan huikean ihana! Tämä kurssi jäi harmikseni minulta väliin - se oli varmasti hyvin antoisa!

  VastaaPoista
 3. Vau, en edes tiennyt että tuollaisiakin tapahtumia on! Ja minä ainakin tykkään näistä aikaansaannoksista. Todella upeita!

  VastaaPoista
 4. Onpas upeat!! Ihanat värit <3

  VastaaPoista
 5. Käyhän kurkkaamassa blogissani: siellä olisi sinulle jotain :o)

  VastaaPoista
 6. Onpa "päheen" näköisiä, mielenkiintoisia - ja minäkään en ole ymmärtänytkään, että tällaisia kursseja onkaan...ja vielä matka kaupan tekijäisiksi :))) - Belgia varmaan ihana maa!

  Ja ps. kävit blogissani - kommentoit, että mustaa pitäisi kokeilla, toinen väri on siinä vihreä, mutta pimeässä kuvattu, niin näyttää mustalta, hih - eli rohkea en ole minäkään - tässä asiassa!

  VastaaPoista
 7. Vau, näyttääpä hienolta! Blogissani on sinulle jotain (ja olen muuten muuttanut)...

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihanan näköistä! Varmasti on ollut mielenkiintoinen reissu.

  VastaaPoista
 9. Home Page s6j57h7o96 Louis Vuitton replica Bags replica bags china free shipping i6f47d6h68 replica bags manila replica gucci bags l6k96k6b22 replica bags thailand replica nappy bags hermes fake d2g78l2g21 replica bags aaa

  VastaaPoista