keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sydämellistä

Kummityttöni on tullut siihen ikään, että muuti ensimmäistä kertaa omaan asuntoon. Tuparit lähestyivät, eikä kortin teko innostanut, joten päätin viedä hänelle kortin sijaan pienen canvastaulun. Kokoa työllä on 20x20 cm.
Työ on maalattu askartelumaaleilla suoraan canvaspohjalle sormilla (lopuksi käytin hieman apuna pikkuruista sivellintä). Tekniikka on Donna Downeyn kurssilta Scraptastic tapahtumassa opittua. Tätä tehdessä kyllä mietin, että tehtiinkö ensin näin, vai ensin tuo, pitikö tämän antaa ensin kuivua vai ei jne, eli kurssista oli jo sen verran aikaa etten ihan tarkkaan muistanut, mutta fiilispohjalla mentiin. Tämä oli ihanan nopea tehdä, ja itse tykkäsin lopputuloksesta. Väripaletin valitsin sen mukaan, että kuulin uudessa asunnossa olevan Jaffa-kangasta sekä verhossa että pöytäliinassa.

Sydämen kohdalla leimasin maalin ollessa märkää, joten sieltä kivasti kuultaa vähän valkoista läpi. Saman maalin minkä sydämestä nostin, leimasin canvaksen reunoille sinne tänne muutaman kerran. Chipboard kirjaimet meinasin ensin maalata, mutta halusinkin ne sitten alkuperäisväreissään ilostuttamaan.

Hvyää ystävänpäivää kaikille kylään piipahtaneille!!!

7 kommenttia:

 1. Onpa kaunis taulu! Ja värit on ihan justiinsa Jaffaa.

  Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan järisyttävän upea, ihana!
  Ihanaa ystistä sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Pidän tästä ihan taysillä! Kyllä varmaan saajakin oli innoissaan ja uskon sen seinälle sopivan hyvin! Ihanan ihana, kyllä olet taiteilija!

  VastaaPoista
 4. wauwauwau!!! huikeen upee!!!
  hyvää ystävänpäivää!! =)

  VastaaPoista
 5. Tosi herkullisen näköinen ja pienet leimausdetaljit kruunaavat kokonaisuuden :)

  VastaaPoista